RAFTING MINI RAFTING VEČDNEVNO ČOLNARJENJE
Zaradi neokrnjene narave in številnih jezov so predvsem spusti z raftom v družbi prijaznega vodnika, nepozabna doživetja. Spust je možen ob vodostaju Kolpe višjem od 90 cm.
Je izpeljanka iz rafta in kanuja. Je zelo stabilen čoln, posebej primeren za družine in tiste, ki niso povsem prepričani v svoje veslaško znanje. V zadnjih letih vedno bolj priljubljena oblika čolnarjenja. Na Kolpi se boste lahko resnično sprostili in uživali v neokrnjeni naravi bogati z živalmi in rastlinami. To nikakor ni nevarno početje, saj smo v času vaše avanture lahko ves čas na vezi.

Zelo ugodno čolnarjenje po Kolpi

  • Izkoristi: SEZONA 2019 - 5 € CENEJE :)
  • Informacije na 041 740 798

ŠOLA PREŽIVETJA PRENOČIŠČA POLJANSKA DOLINA
Obiščite divjo naravo in pri tem naredite nekaj zase in svoje telo. Ob tem, pa se seznanite tudi z različnimi veščinami preživetja, ki vam kasneje pridejo prav v vsakdanjem življenju ali kriznih situacijah. V kolikor se želite prepustiti lepotam reke Kolpe in njene okolice za več kot en dan, vam predlagamo nekaj prenočišč, kjer bodo poskrbeli, da vam bo vaš oddih ostal še dolgo v lepem spominu. je majhen in tih kraj, kjer je še marsikaj kot je bilo nekoč. Tja nas vabijo neokrnjena narava in gostoljubni ljudje. Je torej kot nalašč za tiste, ki iščejo nekaj novega na svojih potepanjih in izletih.

Vreme: Dolina Kolpe

Stanje reke Kolpe

Datum: 30. julij 2018

T. vode:

Pretok :

23,2 °C

~6 m3/s

Spust čez brzice

Download Video: MP4, HTML5 Video Player by VideoJS