supanje kolpa

 

Supanje se je naravnost izstrelilo v vesolje kar se tiče popularnosti te vodne aktivnosti v zadnjem obdobju. Je odlična oblika športa saj vam, da obstanete na njemu, delujejo praktično vse mišice v telesu. Ste že poizkusili?

Kot pri ostali izposoji plovil tudi ljubitelje SUPanja zapeljemo po toku navzgor, lahko greste od nas navzdol ali pa se preprosto pred našim rafting centrom in okrepčevalnico med veslanjem prepuščate lepemu razgledu na »naš« famozen hrib Kozice.

Kolpa v nizkem vodostaju je kot naročena za supanje.

1080-1080-1080-pik-20-min


s kajakom po kolpi

Bolj izkušeni se na avanturo lahko podate s kajakom. Tako kot z rafti ali mini rafti/napihljivi kanuji lahko svojo pustolovščino začnete od nas in greste po toku navzdol ali pa vas mi odpeljemo z našim vozilom po toku navzgor. Nekateri pa svoje kajakaške sposobnosti preizkusijo kar pred našim rafting centrom in okrepčevalnico kjer je po našem mnenju najatraktivnejši jez za tovrstno vodno aktivnost.

Imate otroka, ki zna s kajakom? V neposredni bližini naše okrepčevalnice in rafting centra je jez kjer bo vaš otrok lahko treniral in izboljševal svoje kajakaške manevre medtem ko boste vi pili kavico na našem balkonu in ga opazovali. 


Ostale posebnosti

 

KOLPA je PRIMERNA ZA DRUŽINE IN VSE, KI NIMAJO VELIKO VESLAŠKIH IZKUŠENJ

Kolpa je zaradi svoje čistosti, toplote, umirjenosti in nezahtevnosti ob ugodnem nizkem vodostaju v toplejših mesecih kot nalašč za izlete in aktivne počitnice z družino.

NA ČOLN LAHKO VZAMETE SVOJEGA KOSMATINČKA

Če vaš kuža obožuje vodo bo navdušen, če ga boste vzeli s sabo in se skupaj podali na nepozabno pustolovščino.

PREDSTAVITEV ČOLNOV

Uporabljamo slovenske čolne proizvajalca GumarMini raft je napihljiv kanu in je primeren in izdelan za dve ali tri osebe. Od kanuja je nekoliko počasnejši vendar veliko stabilnejši. Velika prednost mini rafta oziroma napihljivega kanuja je, da ga ni mogoče potopiti. Razen, če predrete vse napihljive tube hkrati. =) Naj omenimo, da se to še ni zgodilo. Zaradi svoje oblike je mini raft lahko vodljiv in primeren tako za izkušene veslače kot tiste brez izkušenj.