Teambuilding

privoščite svoji ekipi nepozaben teambuilding

 

Za vaše podjetje lahko organiziramo naslednje aktivnosti:

  • organizirano čolnarjenje z vodniki
  • šahovska delavnica s prvo slovensko velemojstrico
  • priprava in peka lokalne pogače
  • kmečke igre


Program in opis aktivnosti:

Ob prihodu na lokacijo vas pričakamo z aperitivom in kavo ter vam predstavimo dolino reke Kolpe in našo zgodbo. V nadaljevanju sledi razdelitev v skupine. Vaši sodelavci, ki se odločijo preživeti dan na vodi, se z organiziranim prevozom odpravijo do lokacije spusta in pričnejo z nepozabno vodno dogodivščino po umirjeni reki Kolpi. Če želite razgibati male sive celice, se lahko odločite za edinstveno šahovsko delavnico. Domačinka in prva slovenska velemojstrica Darja Kapš vam bo kraljevsko igro predstavila kot umetnost, znanost, psihologijo in šport. Skozi šah boste krepili ekipni duh, skupaj iskali najboljše rešitve in preverili, kako zlata šahovska pravila delujejo v resničnem življenju. 

ŽELIMO, DA SE IMATE NEPOZABNO

Kot dodatno popestritev nudimo, da se priučite pripraviti hišno lokalno pogačo. Zaupali vam bomo star babičin recept za pogačo s sirom, domačim špehom in soljo. V kolikor dan v celoti želite preživeti fizično aktivno, lahko izvedemo kmečke igre na prostem (vlečenje vrvi, skakanje z vrečami, pobiranje krompirja z zavezanimi očmi, prepoznavanje predmetov v zaboju, prenašanje vode…). Gre za doživeto obujanje tradicionalnih običajev na športen način, sočasno pa se na ta način krepijo odnosi in zaupanje med zaposlenimi.

Po končanih aktivnostih je čas za oddih ob okusnih jedeh na žlico, lastnih pogačah in najboljši domači orehovi potici. Glede jedilnika smo prilagodljivi, seveda pa poskrbimo tudi za vegetarijance. Po obedu lahko skupaj zapojemo ob zvokih akustične kitare, ki po naših izkušnjah prinaša obilico zabave.

dodatna ponudba

Neokrnjena narava doline Kolpe skozi vse leto vabi na sprehode ob reki ali na lepe razgledne točke v okolici. V času turistične sezone je mogoče obiskati tudi zeliščno kmetijo, kjer se na izvirni učni poti predate vonjem zelišč. Naša domačija pa vam s svojo idilično lego na vodi ponuja miren oddih ob šumenju Kolpe in nabiranju sončnih žarkov. Pri nas je mogoče tudi prenočiti, saj nudimo sobe in dve glamping hiški (500 m oddaljeno od gostinske lokacije). V primeru večjega števila udeležencev je nočitev mogoča še v sodelovanju z ostalimi ponudniki prenočišč v dolini.

Ostale posebnosti

Zakaj čolnarjenje po Kolpi?

• Ker sodi med varnejše reke, boste imeli dovolj priložnosti za zabaven ali konstruktiven dialog že kar med samim spustom
• Kakor v podjetju – tudi na čolnu: skupni cilj dosežen z usklajenim delom/veslanjem
• Magičnost in lepota neokrnjene doline reke Kolpe Vas bosta navdušili
• Popoln oddih v osrčju reke Kolpe

NA ČOLN LAHKO VZAMETE SVOJEGA KOSMATINČKA

Če vaš kuža obožuje vodo bo navdušen, če ga boste vzeli s sabo in se skupaj podali na nepozabno pustolovščino.

PREDSTAVITEV ČOLNOV

Uporabljamo slovenske čolne proizvajalca Gumar

MINI RAFT

Mini raft je napihljiv kanu in je primeren in izdelan za dve ali tri osebe. Od kanuja je nekoliko počasnejši, vendar veliko stabilnejši. Velika prednost mini rafta oziroma napihljivega kanuja je, da ga ni mogoče potopiti. Razen, če predrete vse napihljive tube hkrati. =) Naj omenimo, da se to še ni zgodilo. Zaradi svoje oblike je mini raft lahko vodljiv in primeren tako za izkušene veslače kot tiste brez izkušenj.

RAFT

Primeren za rafting po višjem vodostaju ali za družbo, ki si želi biti na čolnu v poletnih mesecih skupaj. Rafti imajo kapaciteto za sedem do deset oseb.

So kakšna doplačila?

Vodič (kot dodatna oseba), neoprenska obleka (3 Eur)

kakšna reka je kolpa?

Kolpa ne sodi med nevarne reke, če čolnarjenje organiziramo v ugodnih vodostajih. Neizkušenim veslačem pa priporočamo vodiča.